Materiale publicitare personalizate

Tricourile personalizate pot fi oferite cadou unei persoane dragi cu un mesaj special, unui client cu logo-ul companiei tale sau se poate face o campanie de publicitate.

Personalizarea se realizează pe  tricouri polo, tricouri simple la baza gâtului, cămăsi, bluze de diferite mărimi, atât pentru damă cât şi pentru bărbaţi. Tricourile sunt din bumbac 100% şi se pot personaliza cu o imagine sau cu un text, prin presare cu folie la cald, printare direct pe tricou sau prin brodare.

 CALENDARE – Păstrează-ți numele companiei în fața clienților printr-un calendar personalizat. Un calendar printat este o metodă eficientă prin cate te asiguri că numele companiei va fi văzut de zeci, sute sau chiar mii de oameni.

AGĂȚĂTOARE DE UȘĂ – Agățătoarele de ușă sunt folosite pentru a capta atenția în locuri neașteptate. Pentru că ele trebuie scoase din mâner, acest lucru asigură o probabilitate mai mare ca ele să fie citite și să lase o impresie.

ETICHETE – Etichetele sunt printre cele mai importante instrumente de comunicare într tine și potențialii clienți. Ele oferă de asemenea un sortiment de metode creative prin care îți poți vinde mesajul. Plasează-ți brandul pe hârtie, sticlă, textile, piatră sau orice altă textură.

Invitații – Transformă-ți evenimentul special într-unul și mai special cu ajutorul invitațiilor noastre cu personalizate cu diverse efecte. Fie că organizezi o petrecere mare sau o întâlnire cu puține persoane, noi avem exact ceea ce îți trebuie. Poți alege dintr-o varietate mare de invitații și anunțuri și găsi un stil care se potrivește stilului tău. Explorează diferite forme și mărimi, culori, texturi, apoi adaugă tușa personală. Poți opta și pentru plicuri asortate invitațiilor dorite.