Servicii de Design

Ai mai multe idei sau viziuni de marketing, dar ai nevoie de un expert care să le aducă la viață? Noi îți vom transforma design-ul în realitate. Fie că ai nevoie de un logo adecvat sau de o broșură captivantă, noi îți vom crea ceva alături de care vei fi mândru să îți asociezi numele.

La fiecare eveniment sau târguri comerciale,  este obligatorie o prezența memorabilă. Ai încredere în capacitățile noastre de a produce o grafică și materiale care ies în evidență și te fac remarcat.

Materialele publicitare personalizate îți poartă numele și te face cunoscut instant. Cănile, pixurile și alte asemenea materiale îți vor crește recunoașterea companiei și îți va păstra mesajul în fața clienților pentru mult timp. Ele sunt accesibile ca preț și oferă o modalitate sigură de reîntoarcere a investiției. Poți opta pentru a înmâna aceste obiecte la târguri, convenții, le poți utiliza drept cadouri sau premii. Alte obiecte care îți vor aduce recunoașterea: brelocurile, magneții, mousepads, calendare, creioane, tricouri etc.