Servicii

Agentie de Publicitate

Servicii FirstMedia

Misiunea noastră este de a oferi produse și servicii de înaltă calitate. Promitem să îți depășim așteptările, să îți respectăm timpul și bugetul.

Afise de marimi diferite

Afișele mari obțin rezultate mari. Mărimea lor le face greu de ignorat și ușor de observat de către trecători. Anunță o deschidere, un eveniment special, un produs nou într-un mod cât mai vizibil. Nu e de mirare că posterele reprezintă o unealtă promoțională pferată pentru campanii sau trupe.

Bannere publicitare

Dacă îți dorești o modalitate simplă pentru un impact mare, un banner personalizat ar putea reprezenta opțiunea perfectă. Culorile vibrante și  imaginile captivante vor fi prezente pe banner, fiind o modalitate foarte eficientă de promovare a afacerii la prețuri imbatabile. În afara bannerelor tradiționale, te poți baza pe noi și pentru printarea unor bannere de diferite mărimi și pentru diferite…

Carti de vizita

Îndeajuns de mici pentru a încăpea în buzunar, dar destul de versatile pentru a putea fi folosite oriunde, cărțile tale de vizită reprezintă cea mai importantă piesă din arsenalul tău de marketing. Cărțile de vizită special realizate oferă o primă impresie puternică și eficientă față de eventualii clienți și îți va pune informațiile de contact chiar la degetul lor pentru…

Cateva detalii despre noi

Mâmdri de munca noastra

0
Ani de Experiență
0
Colaboratori
0
Tipuri de Servicii
0
Proiecte finalizate

Testimonials

Colaboram de cativa ani si pot spune ca nu am avut niciodata o solicitare fara sa fiu mereu placut surprins de calitatea serviciilor si a produselor!

Andrei Anghel

Antreprenor

Recomand Firstmedia oricui pentru ca de foarte multe ori m-au sprijinit cu idei inovatoare si promptitudine! Sunt o echipa de elita!

Marius Arsene

Manager

Am doar cuvinte de laude pentru Firstmedia! De foarte multe ori am apelat cu idei inovative si mereu au fost peste asteptari!

Gina Ionescu

Student
Câteva detalii

Cum vă putem sprijini in activitatea dumneavoastră?

Iubim ceea ce facem. Nimic nu ne face mai fericiți decât livrarea unui produs care te ajută în scopurile tale.

Misiunea noastră este  de a oferi produse și servicii de înaltă calitate. Promitem să îți depășim așteptările, să îți respectăm timpul și bugetul.

 

Te invităm să ne ai în vedere cu prima ocazie când vei avea nevoie de servicii de printare sau materiale promoționale.

Dacă ești în căutarea unor servicii de printare personalizate sau de producție publicitară, cu personal amabil și cu multă imaginație, apelează la noi. Vom lucra alături de tine la fiecare pas, ca parte a devotamentului nostru și a dorinței de a-ți întrece așteptările.

 

În timp ce unele companii doar distribuie produse, FirstMedia oferă soluții integrate care îți livrează mesajul, schimbă percepții și accelerează vânzările. Fie că vrei să creezi o campanie de marketing sau să promovezi un eveniment apropiat, FirstMedia se folosește de creativitate și inovație pentru a te conecta cu publicul sau clientela ta.

Fiecare proiect este pentru noi o oportunitate de explorare a posibilităților și a potențialului adus de colaborarea existentă.

 

PRINTARE – Calitate superioară, prețuri competitive! Ne mândrim cu livrarea unor servicii de printare la prețuri accesibile. Fie că ești în căutarea unor cărți de vizită, a unor broșuri, flyere, postere, invitații, stickere (sau multe altele), noi avem experiența și expertiza de a-ți oferi exact ceea ce cauți și în timpul dorit. Dispunem de tehnologia necesară pentru optimizarea procesului de printare, fără a afecta în vreun mod calitatea.

 

Broșuri – Atunci când dorești să comunici publicului un mesaj cheie, nu este nimic mai eficient decât o broșură colorată și personalizată. Broșurile pentru afacerea ta îți permite să arăți informații detaliate despre produsele și serviciile oferite într-o modalitate unică și plăcută.

 

Catalog – Afacerea ta are multe de oferit și ce poate fi mai simplu decât expunerea acestor produse și servicii într-un catalog de o calitate superioară? Clienții vor ști imediat pe ce servicii te axezi, iar acest lucru îți va genera vânzări multiple.

 

Formulare tipizate – Deși formularele tipizate sunt vitale în procesul tău de operare, crearea acestora poate reprezenta un proces îndelungat și minuțios. Din fericire, experții noștri sunt aici pentru a te ajuta și a-ți personaliza formularele, inclusiv cu plicuri asortate nevoilor tale.

 

BANNERE – Dacă îți dorești o opțiune simplă pentru un impact mare, un banner personalizat ar putea reprezenta varianta perfectă. Culorile vibrante și imaginile captivante de pe banner se pot dovedi o modalitate foarte eficientă de promovare a afacerii la prețuri accesibile.

În afara bannerelor tradiționale, te poți baza pe noi și pentru printarea unor bannere de diferite mărimi și pentru diferite ocazii: zile de naștere, evenimente, absolvire, școală, nuntă etc.

 

PLICURI – Știm că frumusețea este în ochii privitorului, însă o primă impresie memorabilă făcută de un plic personalizat e un ajutor în plus. Personalul nostru va realiza și printa plicuri de toate formele și mărimile. Specializarea noastră este în crearea plicurilor pentru: anunțuri, vederi, invitații, plicuri auto-adezive etc.

Display Expo – La fiecare eveniment sau târguri comerciale,  este obligatorie o prezența memorabilă. Ai încredere în capacitățile noastre de a produce o grafică și materiale care ies în evidență și te fac remarcat.

DESIGN – Ai în minte mai multe idei sau viziuni de marketing, dar ai nevoie de un expert care să le aducă la viață? Noi îți vom transforma design-ul în realitate. Fie că ai nevoie de un logo adecvat sau de o broșură captivantă, noi îți vom crea ceva alături de care vei fi mândru să îți asociezi numele.

Materiale publicitare personalizate – Materialele publicitare personalizate îți poartă numele și te face cunoscut instant. Cănile, pixurile, agendele și alte asemenea materiale îți vor crește recunoașterea companiei și îți va păstra mesajul în fața clienților pentru mult timp. Ele sunt accesibile ca preț și oferă o modalitate sigură de reîntoarcere a investiției. Poți opta pentru a înmâna aceste obiecte la târguri, convenții, le poți utiliza drept cadouri sau premii. Alte obiecte care îți vor aduce recunoașterea: brelocurile, magneții, mousepads, calendare, creioane, tricouri etc.

AFIȘE – Afișele mari obțin rezultate mari. Mărimea lor le face greu de ignorat și ușor de observat de către trecători. Anunță o deschidere, un eveniment special, un produs nou într-un mod cât mai vizibil. Nu e de mirare că posterele reprezintă o unealtă promoțională preferată pentru campanii sau trupe.

Copiere –  Echipamentele noastre oferă imagini clare și reproduceri perfecte la prețuri accesibile, în plus ne putem ocupa de ele repede și profesional. Personalul nostru are abilitățile și expertiza pentru a se asigura că serviciile vor fi întotdeauna perfecte, fie că ai nevoie de 100 de copii pentru distribuire, de 1000 de foi imprimate față verso și pliate, sau de 10000 de pagini copiate și legate.

CĂRȚI DE VIZITĂ – Îndeajuns de mici pentru a încăpea în buzunar, dar destul de versatile pentru a putea fi folosite oriunde, cărțile tale de vizită reprezintă cea mai importantă piesă din arsenalul tău de marketing. Cărțile de vizită special realizate oferă o primă impresie puternică și eficientă față de eventualii clienți și îți va pune informațiile de contact chiar la degetul lor pentru atunci când vor avea nevoie de tine.

 CALENDARE – Păstrează-ți numele companiei în fața clienților printr-un calendar personalizat. Un calendar printat este o metodă eficientă prin cate te asiguri că numele companiei va fi văzut de zeci, sute sau chiar mii de oameni.

AGĂȚĂTOARE DE UȘĂ – Agățătoarele de ușă sunt folosite pentru a capta atenția în locuri neașteptate. Pentru că ele trebuie scoase din mâner, acest lucru asigură o probabilitate mai mare ca ele să fie citite și să lase o impresie.

ETICHETE – Etichetele sunt printre cele mai importante instrumente de comunicare între tine și potențialii clienți. Ele oferă de asemenea un sortiment de metode creative prin care îți poți vinde mesajul. Plasează-ți brandul pe hârtie, sticlă, textile, piatră sau orice altă textură.

Colantări maşini – Sticker-ele sunt autocolante, tăiate la forma dorită, conținând logo, text, imagini şi se aplică direct pe maşină. Ele oferă un design plăcut maşinii şi sunt o modalitate foarte eficientă de reclamă.

Folierea poate fi făcută pentru:
– maşini

– microbuze
– autobuze

– tiruri

–  tramvaie

Pentru afișarea unor texte sau imagini pe mașini se pot personaliza și magneţi. Este o metodă unică de a proteja vopseaua maşinii afişând o reclamă sau un mesaj personalizat.

Imprimare textileTricourile personalizate pot fi oferite cadou unei persoane dragi cu un mesaj special, unui client cu logo-ul companiei tale sau se poate face o campanie de publicitate.

Personalizarea se realizează pe tricouri polo, tricouri simple la baza gâtului, cămăsi, bluze de diferite mărimi, atât pentru damă cât şi pentru bărbaţi. Tricourile sunt din bumbac 100% şi se pot personaliza cu o imagine sau cu un text, prin presare cu folie la cald, printare direct pe tricou sau prin brodare.

CASETE LUMINOASE – Casetele luminoase sunt benefice atât pentru interior, cât și pentru exterior, fie că este zi sau noapte, ele fiind întotdeauna punctul central, atât pentru afaceri, cât și pentru clădiri sau case. Efectul de „halo” face ca semnele să pară că plutesc pe perete, fiind un detaliu special ce captează privirea. Aceste casete se pot utiliza pentru:

Firme – Bar, magazin, hotel, restaurant, salon, clinică dentară, cabinet de avocatură etc

Organizații- Spital, școli, librărie, muzeu, biserică etc

Interior-Birou, rcepție, toaletă

Exterior-Clădire, perete, fațada magazin, casă

Print UV – Imprimarea Uv este o formă de printare digitală care folosește lumina ultravioletă pentru a usca cerneala imediat ce este printată. În timp ce imprimanta distribuie cerneala pe suprafața materialului, luminile ultraviolete le usucă instant, astfel că detaliile fine sunt păstrate intact. Imprimanta UV cu suprafața plană reprezintă una dintre cele mai moderne tehnologii de imprimare de pe piața de astăzi, asigură rezistență la apă și  decolorare.
Se foloseşte cerneală albă și policromie ȋn printarea materialelor, dar și lac pentru a oferi luciu sau textură pentru un design unic.

Invitații – Transformă-ți evenimentul special într-unul și mai special cu ajutorul invitațiilor noastre cu personalizate cu diverse efecte. Fie că organizezi o petrecere mare sau o întâlnire cu puține persoane, noi avem exact ceea ce îți trebuie. Poți alege dintr-o varietate mare de invitații și anunțuri și găsi un stil care se potrivește stilului tău. Explorează diferite forme și mărimi, culori, texturi, apoi adaugă tușa personală. Poți opta și pentru plicuri asortate invitațiilor dorite.

Gravură laser

Gravura laser  este una din cele mai înalte tehnologii avansate progresiv, fapt care determină posibilitatea inscripţionării imaginii pe diferite materiale.

Tăierea laser este cea mai rapidă metodă de pe piaţă, oferind produse fără competiție şi de o calitate excepțională, incomparabile cu cele realizate prin tehnicile tradiţionale de tăiere. Această metodă executată oferă rezistenţă la ştergere şi posibilitatea punerii imaginilor complicate pe orice suprafaţă şi pe aproape orice formă.

Gravura laser este extrem de utilă și de versatilă, acoperind toate nevoile, fie că vorbim de unicate, fie că vorbim de producţie de masă, în orice mărime.

Această metodă nu produce reziduuri sau noxe. Posibilităţile avansate de optimizare permit gravarea chiar şi pe materiale de foarte mici dimensiuni, astfel încât se pot recupera chiar şi cele mai mici resturi de materiale.

 

First Media  oferă  cupe și trofee sportive personalizate prin gravură laser pe metalex sau ABS. Cupele și trofeele pot fi de mai multe forme, culori și dimensiuni și conține orice text solicitat.

Magneţi de frigider

Magneţii de frigider personalizaţi sunt o modalitate creativă de a tipări şi expune cele mai frumoase fotografii din vacanțe, sau din reuniuni de familie.
Magneţii personalizaţi pot fi realizaţi la orice dimensiune până la limita de 60 cm lăţime.